Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ZOUGLA.GR 50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ




Δεν είναι και λίγα τα 50 εκατ. ευρώ που «έσκασε», σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο και δεν έχουν διαψευστεί, ο Βγενόπουλος στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για να εξαγοράσει το zougla.gr. Ο Μάκης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Alter και γιατί να μην το κάνει άλλωστε αφού το deal μαμούθ με τον Ανδρέα Βγενόπουλοτου δίνει την δυνατότητα να....





βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον του. Το περίεργο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότιτο deal έγινε όταν έφτασαν στα αυτιά του Ανδρέα Βγενόπουλου ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να μπει στο Alter και να γίνει μεγαλομέτοχος. Τα ερωτήματα που προκύπτουν από όλη αυτή την ιστορία πολλά και μάλλον θα μείνουναναπάντητα.

Για να φρεσκάρουμε όμως την μνήμη μας θα σας θυμίσουμε μερικά από τα πεπραγμένα των δύο ανδρών, γιατί όπως λέει και ο λαός μας «εάν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.»

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος παρουσιαζόταν πριν λίγα χρόνια ως μεσσίας και για χάρη του κατέβηκαν χιλιάδες κόσμου του Παναθηναϊκού στον δρόμο, στο γνωστό σε όλους συλλαλητήριο, γιατί θα ήταν ο άνθρωπος που θα έκανε τον Αμπράμοβιτς να έμοιαζε μύγα μπροστά του. Δεν χρειάστηκε αρκετός χρόνος όμως για να καταλάβει ο κόσμος ότι η «παραμύθα» και το «κουτόχορτο» που έφαγε ήταν δίχως προηγούμενο.

Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με διάλυση από τα χρέη που άφησε η παρέα Βγενόπουλου, Πατέρα και ο Mr Mig εξαφανίστηκε και μην τον είδατε.

Και ενώ ο Βγενόπουλος δεν έχει λίγα εκατομμύρια ευρώ να βάλει και να σώσει τον Παναθηναϊκό ως δια μαγείας βρίσκει 50 εκατ. και τα δίνει στο Μάκη.

Ο Μάκης όπου μετά την πώληση του ποσοστού του από το Πρώτο θέμα και τώρα της zougla.gr έχει την ίδια πολιτική απέναντι στους συνεργάτες του. Απλήρωτοι, ωράρια μαύρων και μισθοί που ούτε οι μεταλλωρύχοι στην Νέα Γουινέα δεν παίρνουν. Αυτά δεν τα λέμε εμείς τα έχουν καταγγείλει οι ίδιοι συνεργάτες του με επιστολές κατά καιρούς μέσα στο διαδίκτυο.

Τα κοινά λοιπόν πολλά και όταν ο δημοσιογράφος συναλλάσσεται με μεγαλοσυμφέροντα και επιχειρηματίες για τέτοια ποσά και με τέτοια άνεση, γιατί να μην υποψιαστούμε ότι η εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος για ενημέρωση πάει περίπατο.

Εσύ μας τα δίδαξες Μάκη όλα αυτά τόσα χρόνια καταγγέλλοντας τους δημοσιογράφους που ήταν με τα συμφέροντα. Αλλά είπαμε, το χρήμα είναι γλυκό και δεν βαριέσαι τι λέγαμε παλιά!

stoklari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου