Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο JORDY?? (Vid)


Θυμάστε τον φοβερό και τρομερό μπόμπιρα από τη Γαλλία, τον Jordy ο οποίος στις αρχές του ’90 είχε κάνει τεράστια επιτυχία το χορευτικό τραγούδι «Dur dur d’κtre bιbι» το οποίο παιζόταν σε όλα τa kλαμπ του κόσμου;
Ο μικρός μάλιστα είχε έρθει στο πολύ επιτυχημένο, τότε, σόου Ciao του ANT1 για να τραγουδήσει ζωντανά μπροστά στους Έλληνες θαυμαστές του, κάνοντας τα νούμερα τηλεθέασης να εκτοξευθούν στα ύψη.

Πώς είναι αλήθεια σήμερα αυτό το μικρό αγοράκι με τα υπέροχα μάτια και τη μοναδική φωνή; Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία είναι ένας γοητευτικός νεαρός ο οποίος όμως δεν κατάφερε να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία στον χώρο του τραγουδιού ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε στη Γαλλία και ήθελε τους γονείς του να κατηγορούνται από τον Τύπο ότι εκμεταλλεύονταν το ίδιο τους το παιδί για να βγάλουν χρήματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απαγόρευση των τραγουδιών του από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ώστε να προστατευτεί ο μικρός και έτσι δεν συνεχίστηκε η τεράστια επιτυχία του.

Είναι, πάντως, γεγονός ότι ο Jordy κατάφερε, έστω και αυτό το λίγο που έμεινε στην κορυφή, να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness ως ο νεαρότερος τραγουδιστής που κατέκτησε το Νο1 των μουσικών charts, ενώ γνώρισε τεράστια δημοσιότητα τόσο στην χώρα του όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δείτε το βίντεο για να θυμηθείτε την επίσκεψη του Jordy στην Ελλάδα για εμφάνισή του σε τηλεοπτικό σόου της χώρας μας.



topeiraxtiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου