Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Γυμναστηριο στην Ισπανια για γυμνιστες !!!




Πετάξτε τα ρούχα και τα κιλά από πάνω σας! Γυμναστήριο στην Ισπανία βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να αυξήσει τα μέλη του.




Γυμναστήριο για γυμνιστές (2)
Γυμναστήριο στην Ισπανία αποφάσισε να εφαρμόσει τη “γυμνή γυμναστική” με στόχο να αυξήσει την πελατεία του. Ο στόχος ήταν να αντιμετωπιστούν τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και όπως αναμενόταν επετεύχθη πολύ γρήγορα.
Ο λόγος για το Easy Gym στην Arrigorriaga που δίνει τη δυνατότητα σε άνδρες και γυναίκες πελάτες να γυμνάζονται ολόγυμνοι.
Μιλώντας στο BBC, η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Merche Laseca τόνισε ότι ” Η οικονομική κρίση μας έδωσε το κίνητρο να μετατρέψουμε το γυμναστήριο σε ένα χώρο που ο κόσμος θα απελευθερώνεται” και πρόσθεσε “Δεν είμαι γυμνίστρια, αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Η πρωτοβουλία μου γίνεται καθαρά για οικονομικούς λόγους”.
Γυμναστήριο για γυμνιστές (3)
Η ιδέα προέκυψε όταν η Μerche παρατήρησε πόσο δημοφιλείς είναι δυο πισίνες στην περιοχή της που προσφέρουν μηνιαίες συνεδρίες γυμνής κολύμβησης.
Αν και η ιδέα της “γυμνής” άσκησης δεν αρέσει σαν ιδέα σε όλον το κόσμο, ιστορικά στοιχεία συνηγορούν ότι αυτή ήταν η προτίμηση μεταξύ των αθλητών στην αρχαία Ελλάδα, κάτι που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου.
Ο γυμνισμός είναι πολύ διάσημος στην Ισπανία αφού μόνο στην περιοχή των Βάσκων υπάρχουν 12 παράλιες γυμνιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου