Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οι 5 πιο sexy νέες Ελληνίδες !!


Η πρώτη ανάσα μεσα στην μιζέρια μας...η δεύτερη θα είναι η διεξαγωγή των εκλογών “Sex symbol”.
Ένταξει, η έννοια ασφυκτιά κομματάκι στην Ελλάδα της κρίσης, όμως υπάρχουν ακόμα κορίτσια που κλείνουν πονηρά το μάτι σε όσους ισχυρίζονται ότι δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα. Κύριοι, αυτά είναι τα πουλέν μας για τα δύσκολα χρόνια που έρχονται σε ένα top-5 φτιαγμένο από άντρες για άντρες.




5. Χρύσα Δρακάκη

Την πρωτοείδαμε στα Playmate του 2009 (όπου κέρδισε τον τίτλο Super Star) και από τότε γίναμε παλιοί, καλοί γνωστοί. Με την ίδια, την βαβαβουμ Καλιφορνέζικη ανατομία της και το χαρακτηριστικό τατού-τριαντάφυλλο που δεσπόζει στους καλοσχηματισμένους γλουτούς της. Μια Κρητικοπούλα με παιδικό όνειρο να γίνει όργανο της τάξης, περισσότερο μυαλό από ότι θεωρεί σκόπιμο να βγάζει βόλτα (άλλωστε έχει δηλώσει ‘’Το παίζω χαζή, αλλά δεν είμαι’’) και απόλυτη επίγνωση της αποχαυνωτικής επίδρασης που έχει πάνω στον αντρικό πληθυσμό.




4. Κατερίνα Σκουρλή

Η πιο μικρή της παρέας (μόλις 19), διαθέτει το προνόμιο να έχει κάνει και τις πιο σέξι φωτογραφήσεις από όλες. Η, αν θέλεις να το δεις από άλλη οπτική γωνία, διαθέτει το προσόν να κάνει κάθε της λήψη να καρφώνεται σαν αστεράκι νίντζα στον αντρικό εγκέφαλο. Στην τελευταία γυμνή εξόρμηση, για το Αυγουστιάτικο Nitro, ο τίτλος ήταν ‘’Βρήκαμε την Ελληνίδα Αλεσάντρα Αμπρόσιο’’. Και, πράγματι, η Miss Young 2009, της μοιάζει σε πολλά. Ένα από τα οποία είναι και η γνωστή ανατομική ‘’δυσμορφία’’ για την οποία φημίζονται οι Βραζιλιάνες.




3. Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

Η περσινή συμπαρουσιάστρια του Θέμου στο Όλα φέρνει λίγο σε Μαρία Κάλλας. Υπό την έννοια ότι η ομορφιά της -με υπερ-ατού το πρόσωπο και τα ραπουνζέλ μαλλιά της- είναι φουλαρισμένη στις αρχαιοελληνικές επιρροές. Μια βέρα Πειραιώτισσα, με πτυχίο διαιτολογίας, σπουδές μπαλέτου και από τις ελάχιστες νέες παρουσίες με ταλέντο τροχονόμου. Να σταματάει δηλαδή την κίνηση όταν περνάει από τους δρόμους της πρωτεύουσας. Στα θετικά της και το γεγονός ότι συνεχίζει να σου προκαλεί ενδιαφέρον και όταν ανοίξει το στόμα της, εκσφενδονίζοντας κάποια από τις σοφιστείες περί έρωτα ή σεξ που τόσο αγαπάει να κοουτάρει.




2. Νατάσα Λυμπερίδου
Η μεγάλη αδικημένη των Playmate 2010 (έφυγε με τον τίτλο-παρηγοριά Super Star) είναι αυτό που λέμε στο μπάσκετ all around player. Με άλλα λόγια, από όπου και να την κοιτάξεις, μπροστά, πίσω, πλάγια, διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να γίνει η επόμενη μεγάλη σεξοβόμβα. Παίρνοντας, υπό μια έννοια, την σκυτάλη από την Σάσα, την Όλγα και τα υπόλοιπα κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα, η 24χρονη Ν.Π., δεν έχει πάρει την καριέρα της πολύ σοβαρά. Κάτι που αναμένεται να αλλάξει αυτή την σεζόν, μετά το πολυπόθητο πτυχίο από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου που μόλις κρέμασε στον τοίχο της.




1.Νάντια Σερλίδου
Το –βαμμένο στα χρώματα της γαλανόλευκης- κορίτσι της εξέδρας του Eurobasket 2007 είναι πλέον η πιο γνωστή ελληνίδα μοντέλο στο εξωτερικό (μαζί με τις Ηλιάννα Παπαγεωργίου και Νάσια Μυλωνά). Οι μουσκεμένες από αλκοόλ μέρες και νύχτες που πέρασε από τα 15 της ως barwoman στην Ασπροβάλτα αποτελούν πλέον παρελθόν, με το παρόν της -και το μέλλον της- να (δια) γράφεται στα fashion weeks του Μιλάνου, του Παρισιού, του Τόκυο και της Νέας Υόρκης. Τα οποία και κατέκτησε χωρίς (στην αρχή) να ξέρει γρι ελληνικά. Ναι, η Νάντια ζει το δικό της Αμερικάνικο όνειρο. Και το αξίζει.

pkool.gr / okokoras.gr

 Οι 5 πιο sexy νέες Ελληνίδες !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου