Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα γιοτ για καθε VIP




Γιοτ με ασύλληπτη πολυτέλεια...



Κάθε επώνυμος κροίσος που θέλει να σέβεται τον εαυτό του πρέπει να είναι κάτοχος κι ενός μεγάλου σκάφους. Ένα γιοτ είναι ένδειξη όχι μόνο άνεσης και πλούτου αλλά είναι και ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της προσωπικότητας του κάθε VIP. 



Δείτε τα εντυπωσιακότερα από τα...

γιοτ που σκίζουν αυτή τη στιγμή τα κύματα των θαλασσών του κόσμου:



Ρομάν Αμπράμοβιτς – Eclipse





Η μεγαλύτερη θαλαμηγός του κόσμου είναι ένα θωρηκτό μήκους 170 μέτρων. Έχει εννέα καταστρώματα, σινεμά, σύστημα ανίχνευσης πυραύλων, ελικοδρόμια, σπα, πισίνες και ένα μίνι υποβρύχιο.



Λάρι Έλισον, Ντέιβιντ Γκέφεν – Rising Sun



Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Oracle και ο γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός του Hollywood έχουν στην κατοχή τους ένα «θηρίο» 128 μέτρων. Διαθέτει κελάρια κρασιού, κινηματογράφο, γήπεδο μπάσκετ και ελικοδρόμιο.



Σεΐχης Αλ Μακτούμ – Dubai



Ήταν κάποτε το μεγαλύτερο γιοτ του κόσμου. Όταν ξεπεράστηκε από το Eclipse, ο σεΐχης του Ντουμπάι το πήρε προσωπικά κι έτσι αποφάσισε να το επιμηκύνει με ένα ραντάρ που θα τοποθετηθεί κάτω από την πλώρη. Έτσι θα πάρει την πρωτιά κατά 15 εκατοστά.



Λάρι Πέιτζ - Senses



Ο συνιδρυτής του Google είναι ένας από τους λίγους μεγιστάνες που «καταδέχτηκε» να αγοράσει μεταχειρισμένο σκάφος. Το Senses είναι μήκους 58 μέτρων διαθέτει γυμναστήριο, δέκα σουίτες και ελικοδρόμιο.



Οικογένεια Λάτση – Alexander



Πρόκειται για μια θαλαμηγό μήκους 122 μέτρων. Διαθέτει 40 καμπίνες και 14 σουίτες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 80 επιπλέον άτομα. Διαθέτει κινηματογράφο, ντισκοτέκ, παιδότοπο, νοσοκομείο και στούντιο αισθητικής.



Βαλεντίνο – TM. Blue One



Ο μεγάλος σχεδιαστής κάνει τις διακοπές του σε μια θαλαμηγό 46 μέτρων της οποίας το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με αυθεντικά έργα Τέχνης του Warhol και του Πικάσο.



Τζόνι Ντεπ – Vajoliroja



Ο καπετάνιος «Τζακ Σπάροου», σκίζει τα κύματα με ένα σκάφος 48 μέτρων το οποίο ξεχωρίζει για την πρωτότυπη ξύλινη κατασκευή του.



Στίβεν Σπίλμπεργκ – Seven Seas



Ο μεγάλος σκηνοθέτης και παραγωγός του Hollywood, όταν δεν δημιουργεί κινηματογραφικά αριστουργήματα, χαλαρώνει σε ένα σκάφος μήκους 85 μέτρων. Το Seven Seas διαθέτει τζακούζι, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο καθώς και το δικό του «θερινό» σινεμά σε εξωτερικό χώρο.



Δάκης Ιωάννου – Guilty



Πρόκειται για την πρώτη θαλαμηγό που είναι παράλληλα και «πλωτή γκαλερί». Ο μεγάλος συλλέκτης έργων Τέχνης χρησιμοποιεί το πρωτότυπα σχεδιασμένο μήκους 33 μέτρων σκάφος του για να οργανώνει μοναδικές εκθέσεις.



http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου