Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Προκριματικα Euro 2012


Sotiris Ninis against IsraelSotiris Ninis against Israel
Καλησπέρα έστω και λίγο καθυστερημένα,
Ως γνωστόν το μεσοβδόμαδο κουπόνι περιλαμβάνει παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2012 τόσο για τους άντρες όσo και για τις Εθνικές ομάδες under 21
Όπως συμβαίνει συνήθως, έτσι και σήμερα οι αποδόσεις για τα φαβορί είναι πολύ χαμηλές, και δεν προσφέρονται για σοβαρό ποντάρισμα. Λίγο ελκυστικότερες αποδόσεις μπορεί να βρει κανείς στα στοιχήματα των γκολ, αλλά και εκεί οι επιλογές δεν είναι και τόσο πολλές.
Συνοπτικά τα παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου τόσο λόγω απόδοσης, όσο και πιθανότητας επαλήθευσης είναι τα παρακάτω:
Πρώτο-πρώτο το παιχνίδι της Εθνικής μας στη Λετονία. Η ομάδα μας θα έχει απουσίες βασικών στελεχών (Νίνης, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Καφές) μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ισραήλ. Ούτως ή άλλως η ομάδα βάζει γκολ μόνο με αίτηση, αλλά δεν δέχεται κιόλας. Όλος ο πλανήτης είναι στο under, το ίδιο κι εγώ.
Επίσης μικρό ποντάρισμα μπορούν να πάρουν και οι νίκες της Ελβετίας και της Γαλλίας με Βουλγαρία και Ρουμανία αντίστοιχα, κυρίως λόγω της έλειψης κινήτρου στις δύο τελευταίες ομάδες. Παρόλα αυτά και εδώ δεν χρειάζεται να ανοιχθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου