Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

6 πρωτοτυπα ξενοδοχεια


Genting Highlands - Μαλαισία
Πρόκειται για ένα εκπληκτικό και εντυπωσιακό ξενοδοχείο. Διαθέτει 6.118 δωμάτια και είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου, σύμφωνα με το Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες.Hotel Marques de Riscal Elriego - Ισπανία
Είναι πολύ διάσημο στην Ισπανία. Σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Frank Gehry. Ολοκληρώθηκε το 2006 και κόστισε περίπου $ 100 εκατομμύρια.
Το στυλ του είναι υπέροχο και προσελκύει πολλούς θεατές.


Dog Bark Park Inn Cottonwood - ΗΠΑ
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στις ΗΠΑ. Το όνομα που μεγαλύτερου κτιρίου-σκύλου είναι Willy και του μικρού Toby.

Ariau Amazon Towers Hotel Arau Creek - Βραζιλία
Βρίσκεται 56 χλμ μακριά από το Manuas στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου.Daspark Hotel - Αυστρία
Βασίζεται σε μια μοναδική ιδέα. Διαθέτει μικρά δωμάτια σε σωλήνες αποχέτευσης που αποτελούν τα μικρότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο χτίστηκε το 2004.
Κάθε σωλήνας ζυγίζει 9,5 τόνους. Αυτό το ξενοδοχείο είναι αρκετά δροσερό το καλοκαίρι και πολύ ζεστό το χειμώνα. Ανοίγει από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.
Bubble Hotel - Γαλλία
Βρίσκεται σε ένα πάρκο στο Roubaix της Γαλλίας. Είναι συνδυασμός από διαφορετικά δωμάτια-φούσκες. Οι φούσκες είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό και διατηρούνται φουσκωμένες από έναν αθόρυβο φυσητήρα.
Η κάθε φούσκα έχει διάμετρο 13 μέτρα, είναι πλήρης και διαθέτει και τεράστιο κρεβάτι. Η θέα μέσα από τις φούσκες είναι καταπληκτική.3otiko