Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

O ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ (;) ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ


Από το : zoornalistas
Φαίνεται πως ο Πιτσιρίκος του διαδικτύου έχει αποκτήσει περισσότερους του ενός εχθρούς που κινούνται στο χώρο του πνεύματος και της τέχνης. Μετά τον «ακατονόμαστο» συγγραφέα Τατσόπουλo που προέβη σε επίθεση εις βάρος του Πιτσιρίκου με ανοίκειους... 
χαρακτηρισμούς(σιχαμερός αρουραίος κλπ), ήρθε η σειρά ενός μέλους του συνδικαλιστικού και πνευματικού σωματείου των δημοσιογράφων, να εξαπολύσει τα βέλη του κατά του Πιτσιρίκου. Ο Ηλίας Κανέλλης της ΕΣΗΕΑ αφιερώνει (στο περιοδικό the books' journal) ολόκληρο άρθρο στον Πιτσιρίκο αποδίδοντάς του την ιδιότητα του «σύγχρονου αυριανιστή». Ο Κανέλλης κατηγορεί τον μπλόγκερ για χυδαιότητα ενώ τον αποθεώνει γράφοντας ότι εκπροσωπεί «τον αυριανισμό της εποχής του Ίντερνετ»!..
Πιτσιρίκος όπως Κουρής; Δύσκολο…
Υ.Γ. Εχουμε την αίσθηση ότι η κριτική του Ηλία Κανέλλη στον Πιτσιρίκο (δεδομένης και της υψηλής επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας του) είναι διαφημιστικό τρικ για..
προμοτάρισμα του περιοδικού the books' journal, του οποίου σημειωτέον ο Κανέλλης είναι εκδότης.
Υ.Γ1: Ελέγχονται οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Κουρή να αναζητά τον Πιτσιρίκο για να του αναθέσει την διεύθυνση της Αυριανής.


fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου