Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση από καρχαρία δέχτηκε ένας 25χρονος


Επίθεση από καρχαρία δέχτηκε ένας 25χρονος surfer που κολυμπούσε σε... παραλία της παράκτιας πόλης St Johns στη Νότιο Αφρική.


Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η επίθεση που δέχτηκε ο 25χρονος χαρακτηρίζεται ως «η πλέον φονική επίθεση από καρχαρία παγκοσμίως». Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άτυχος surfer πάλεψε με τον καρχαρία για μερικά λεπτά, όμως το κήτος τον δάγκωσε πολλές φορές και τελικά ο 25χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Οι λουόμενοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε όταν το νερό γύρω του άρχισε να ....
γίνεται κόκκινο.

Αυτή είναι η 6η θανατηφόρα επίθεση από καρχαρία που σημειώνεται στη συγκεκριμένη παραλία την τελευταία πενταετία. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ιατρικού κέντρου της περιοχής, ο 25χρονος έκανε surf κοντά στην ακτή και το νερό δεν ξεπερνούσε σε βάθος το 1,5 μέτρο όταν ο καρχαρίας επιτέθηκε. Κοντά στο σημείο της επίθεσης βρισκόταν και ένας άλλος surfer, ο οποίος βοήθησε τον ναυαγοσώστη να βγάλει τον 25χρονο έξω από το νερό. Στην παραλία έτυχε να βρίσκεται ένας γιατρός, που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο άνδρα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.
Δυστυχώς ο 25χρονος, που έφερε σοβαρά τραύματα στα δυο χέρια και το στομάχι του, έχασε τη μάχη για τη ζωή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου