Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

Playmate 2011: Ηοt φωτογράφιση και hot δηλώσεις: "Αν με πλησίαζε ερωτικά μια γυναίκα, θα με κολάκευε.."

Η playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη μίλησε στο περιοδικό "Glam" για την γυμνή φωτογράφιση που έκανε και πως αντέδρασαν οι γονείς της, αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις που της έχουν φορτώσει!

Για την γυμνή φωτογράφιση που έκανε αποκάλυψε πως οι γονείς της είναι δίπλα της: "Βασικά ο πατέρας μου δεν έχει δει την φωτογράφιση που έκανα. Η μητέρα μου πάλι, που είδε το περιοδικό, ντράπηκε λίγο. Σε γενικές γραμμές πάντως τα πράγματα είναι καλά με τους γονείς μου. Είναι δίπλα μου, με στηρίζουν στις αποφάσεις μου και συζητώ πάντα μαζί τους τί πρόκειται να κάνω. Ξέρουν ότι όλες αυτές οι φωτογραφίσεις είναι καθαρά στο πλαίσιο της δουλειάς μου."

Αν την πλησίαζε ερωτικά μία γυναίκα θα το αντιμετώπιζε με χιούμορ δήλωσε: "Μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει. Φαντάζομαι όμως ότι αν μου συνέβαινε κάποια στιγμή, σίγουρα θα με κολάκευε το γεγονός πώς τους αρέσω και νομίζω ότι θα το αντιμετώπιζα με χιούμορ!"

Για τις πλαστικές επεμβάσεις που την έχουν φορτώσει η ίδια είπε: "Κυκλοφόρησε ήδη η φωτογράφιση που έκανα για το Playboy, αλλά και στην δική μας φωτογράφιση μπορεί οποιοσδήποτε να καταλάβει αν έχω κάνει πλαστική και αν κάτι επάνω μου είναι ψεύτικο. Και στο κάτω κάτω, όταν είχα πάρει μέρος στα καλλιστεία στο Πόρτο Ράφτη ήμουν 17 ετών. Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια και μεγάλωσα!"


tlife.gr