Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τα χάλασε η Ντόρτμουντ... κλήρωση Champions League

Champions League

Η τύχη έκλεινε το μάτι στον Ολυμπιακό μέχρι που... βγήκε το τελευταίο μπαλάκι στην κλήρωση και μαζί με  Άρσεναλ, Μαρσέιγ έφερε και τη Ντόρτμουντ...

Ο όμιλος έχει ξεκάθαρα φαβορί πλέον τους Γερμανούς και τους Άγγλους, με τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ να ακολουθούν με τις δικές τους πιθανότητες. Εξάλλου, το μόνο βέβαιο είναι ότι η αποδυναμωμένη Άρσεναλ και η πρωτάρα Ντόρτμουντ μπορεί να έχουν καλύτερα σύνολα, αλλά δεν είναι ανίκητες.
Ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Ρεάλ, ούτε Μάντσεστερ, ούτε Τσέλσι από το πρώτο γκρουπ. Ούτε Μίλαν, ούτε Σαχτάρ, ούτε άλλο φόβητρο από το δεύτερο. Ο Ολυμπιακός είχε μια κλήρωση λουκούμι και έβλεπε πρόκριση μέχρι που εμφανίστηκε η γερμανική Ντόρτμουντ στο τελευταίο μπαλάκι από το Δ' γκρουπ και συνέθεσε τελικά έναν όμιλο φωτιά...
Δεν ήταν τυχερός με... Λόταρ
Ο Λόταρ Ματέους δεν ήταν... γουρλής για τον Ολυμπιακό, αφού από το πιο... εύκολο γκρουπ πήρε τον δυσκολότερο αντίπαλο, την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ντόρτμουντ. Οι «ευθρόλευκοι» θα βρουν μπροστά τους την αποδυναμωμένη, αλλά έμπειρη Άρσεναλ και τη Μαρσέιγ.
Φυσικά υπάρχαν και... χειρότερα, όπως το 1ο γκρουπ, όπου Μπάγερν, Βιγιαρεάλ, Σίτι και Νάπολι θα παλέψουν για δυο θέσεις. Στην... επόμενη φάση η Γιουνάιτεντ που έχει μπροστά της Βασιλεία, Μπενφίκα και Οτελούλ. Μπαρτσελόνα και Μίλαν θα παλέψουν μόνο για την κορυφή, αφού Μπάτε και Πλζεν δεν... φοβίζουν. Οι αγώνες των ομίλων θα διεξαχθούν 13/14 Σεπτεμβρίου, 27/28 Σεπτεμβρίου, 18/19 Οκτωμβρίου, 1/2 Νοεμβρίου, November, 22/23 Νοεμβρίου και 6/7 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά τα γκρουπ
1ο γκρουπ

Μπάγερν
Βιγιαρεάλ
Μαν. Σίτι
Νάπολι

2ο γκρουπ
Ίντερ
ΤΣΣΚΑ
Λιλ
Τράμπζονσπορ

3ο γκρουπ
Μάντσεστερ
Μπενφίκα
Βασιλεία
Οτελούλ

4ο γκρουπ
Ρεάλ
Λιόν
Άγιαξ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ

5ο γκρουπ
Τσέλσι
Βαλένθια
Λεβερκούζεν
Γκενκ

6ο γκρουπ
Άρσεναλ
Μαρσέιγ
Ολυμπιακός
Ντόρτμουντ

7ο γκρουπ
Πόρτο
Σαχτάρ
Ζενίτ
ΑΠΟΕΛ

8ο γκρουπ
Μπαρτσελόνα
Μίλαν
Μπάτε
Πλζεν

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου