Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Jokes.......

Οι Ανθρωποφάγοι 

Ένας Άγγλος, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας συλλαμβάνονται από ανθρωποφάγους στην Αφρική. Ο αρχηγός τους προσφέρεται να ελευθερώσει όποιον τα καταφέρει σε τρεις δοκιμασίες: να πιεί ένα τόνο κρασί, να βγάλει ένα αγκάθι από το πόδι του ιερού λιονταριού και να κάνει σεξ στην εκατοντάχρονη γιαγιά του. Οδηγούν τον Άγγλο στην καλύβα με το κρασί, αρχίζει να πίνει αλλά δεν φτάνει ούτε στη μέση οπότε οι ιθαγενείς τον τρώνε. Aκολουθεί ο Γάλλος. Πίνει, πίνει, πίνει αλλά σταματάει λίγο πριν το τέλος. Τον τρώνε κι αυτόν. ‘Ερχεται η σειρά του Έλληνα. Μπαίνει στην καλύβα και μετά από πέντε ώρες βγαίνει τρεκλίζοντας αφού έχει πιεί όλο το κρασί. Τον πηγαίνουν στη δεύτερη καλύβα με το λιοντάρι και μετά από λίγο ακούγονται βρυχηθμοί, κραυγές, ουρλιαχτά. Μετά από τρεις ώρες βγαίνει ο Ελληνάρας με σχισμένα ρούχα, γρατζουνισμένος, φέσι ακόμα από το μεθύσι, και λέει στον αρχηγό: - Πηγαινέ με τώρα στη γιαγιά σου να της βγάλω το αγκάθι από το πόδι.
 
Ο Μητσάρας Στα Μπουζούκια

  Πάει ο Μητσάρας στα μπουζούκια και βλέπει τον Βαρδινογιάννη. Τον πλησιάζει και του λέει: - Κύριε Βαρδινογιάννη, θέλω να μου κάνετε μια μεγάλη χάρη. Βλέπετε… περιμένω την κοπέλα μου και θα ήθελα να την εντυπωσιάσω. Μπορείτε όταν έρθει να περάσετε μπροστά από το τραπέζι μας και να μου πείτε “Γεια σου ρε Μητσάρα φίλε μου”; - Άσε μας ρε φίλε, του λέει ο Βαρδινογιάννης. Και που σε ξέρω εγώ; - Έχετε δίκιο κύριε Βαρδινογιάννη. Δε με ξέρετε, μια εξυπηρέτηση θέλω ο φτωχός. Δεν σας κοστίσει τίποτα και για μένα σημαίνει πολλά. Η κοπέλα μου θα με πάρει με καλό μάτι για τις γνωριμίες που έχω. - Ωραία, θα σου κάνω τη χάρη. Κάτσε στο τραπέζι σου κι όταν έρθει, μετά από λίγο θα περάσω. - Χίλια ευχαριστώ κύριε Βαρδινογιάννη! Με σώζετε! Κάθεται λοιπόν ο Μητσάρας και λίγο αργότερα έρχεται και η κοπέλα του. Τους πλησιάζει ο Βαρδινογιάννης και λέει: - Γεια σου ρε Μητσάρα φίλε μου! Τί κάνεις; Και του απαντάει ο Μητσάρας: - Φύγε από εδώ ρε βλάκα! Πάλι δανεικά θέλεις; 

Κυριακάτικο Κήρυγμα 

Ένας παπάς αποφασίζει ότι στο κυριακάτικο κήρυγμα θα κάνει μια επίδειξη για να δώσει άλλη βαρύτητα και περισσότερη παραστατικότητα. Γι’αυτό βάζει 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια. Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα, το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό, το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό. Στο τέλος του κηρύγματός του, ο παπάς παρουσιάζει τα αποτελέσμα της διαδικασίας αυτής. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ πέθανε, το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού πέθανε, το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα πέθανε και αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε. Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρωτάει: - Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα, από αυτήν την παραβολή; Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί: - Όσο πίνουμε, καπνίζουμε και πηδιόμαστε δεν θα πιάσουμε σκουλήκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου