Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τις συνέλαβαν για μαστροπεία

μαστροπεια, συνελαβαν, mastropeia, sinelavan
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από αιφνιδιαστική...έρευνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε στούντιο μασάζ επί της Β. Όλγας, συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 47 και 28 ετών, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου.

Εις βάρος των τριών γυναικών σχηματίζεται δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της μαστροπείας, παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων και στέρησης αδειών λειτουργίας και επαγγέλματος.

Ειδικότερα, η 40χρονη ιδιοκτήτρια και η 47χρονη εργαζόμενη, με σκοπό το κέρδος, προήγαγαν στην πορνεία την 28χρονη υπάλληλο, ρύθμιζαν τα ερωτικά ραντεβού και διευκόλυναν την ερωτική δραστηριότητα, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοσή της.

Από την πλευρά της, η υπάλληλος παρείχε ερωτικές υπηρεσίες σε επιλεγμένους πελάτες του Ινστιτούτου, χωρίς να υποβάλλεται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να είναι εφοδιασμένη με τη σχετική άδεια.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου