Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Το δερμάτινο σαλόνι της Ferrari δεν του αρκούσε...


Οι δερμάτινες ταπετσαρίες και καθίσματα περιλαμβάνονται πλέον στο βασικό εξοπλισμό των περισσότερων, αν όχι όλων, supercars. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης μιας Ferrari F430 αξίας περίπου 171.000 ευρώ, αποφάσισε ότι ο εσωτερικός διάκοσμος με δέρμα δεν του ήταν αρκετός και προχώρησε σε μια....


ομολογουμένως ασυνήθιστη μετατροπή: αποφάσισε να ντύσει ολόκληρο το αμάξωμα του υπεραυτοκινήτου με δέρμα! Την ιδιόρρυθμη αυτή του επιλογή ανέλαβε να υλοποιήσει ο Οίκος Dartz από τη Λεττονία που ειδικεύεται στη βελτίωση πολυτελών οχημάτων.

Ο ιδιοκτήτης του Οίκου, Leonard Yankelovich, δήλωσε για τη μετατροπή αυτή: «Ένας από τους πιο πλούσιους πελάτες μας από την Cote d'Azur ήθελε μια δερμάτινη εξωτερική επένδυση και ξέραμε ότι μπορούσαμε να τη φτιάξουμε».






Όσο για την υλοποίηση του σχεδίου, «χρειάστηκαν 3 άνθρωποι από το προσωπικό και 16 ημέρες για να τοποθετήσουν το δέρμα και να κάνουν το φινίρισμα». «Ήταν κάτι περισσότερο από χαρούμενος (σσ. ο ιδιοκτήτης) όταν το παρέλαβε», σημείωσε ο Yankelovich.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ωστόσο, δεν δέχτηκε να αποκαλύψει περισσότερα για τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η «μεταμόρφωση» της Ferrari, πέρα της περιγραφής του ότι πρόκειται για «κάτι μεταξύ δέρματος και βινυλίου».
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου