Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Λονδίνο: 400% ακρίβυναν τα ξενοδοχεία λόγω των Ολυμπιακών αγώνων


Στα αζήτητα παραμένουν χιλιάδες δωμάτια ξενοδοχείων στο Λονδίνο, μόλις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012. Μάλιστα ο tour operator Thomas Cook, που είναι ο επίσημος διανομέας για τα...


πακέτα διαμονής των Αγώνων, προέβη τις τελευταίες εβδομάδες σε μειώσεις των τιμών των πακέτων που έφτασαν το 50%. Ο κύριος λόγος της μειωμένης ζήτησης ήταν οι τεράστιες αυξήσεις που έκαναν οι βρετανοί ξενοδόχοι στις τιμές των δωματίων τους για την περίοδο των Ολυμπιακών, που σε πολλές περιπτώσεις έφταναν το 400%.

Αυτή την ώρα καταγράφεται μείωση στις κρατήσεις των πακέτων της τάξεως του 35%, καθώς πολλοί tour operators προτρέπουν τους πελάτες τους να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε άλλους προορισμούς, αποφεύγοντας το «ακριβό» Λονδίνο. 

Μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων στη βρετανική πρωτεύουσα αυτή την ώρα διαφημίζει εκπτώσεις και προσφορές, ενώ στον αντίποδα άλλα ξενοδοχεία κρατούν τις τιμές τους πολύ ψηλά, ελπίζοντας στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. 

Τα διάσημα θέατρα της πόλης κάνουν επίσης μεγάλες εκπτώσεις στα εισιτήρια τους, ενώ διαθέσιμα τραπέζια υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου ακόμα και στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου. 

Σημειώνεται ότι πολλοί Βρετανοί μέσα στην πόλη αλλά και στα περίχωρα της ενοικιάζουν στους τουρίστες, τους κήπους τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προκειμένου να κατασκηνώσουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.


trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου