Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος,


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ
Ημέρες 2007 ζει η Εθνική Νέων, καθώς πήρε και πάλι την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-1 της Αγγλίας στην παράταση. Τα παλικάρια του Κώστα Τσάνα έδειξαν τα δόντια τους....


απέναντι στους πολυνίκεις της διοργάνωσης, καθώς ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ είχαν να αντιμετωπίσουν και την κάκιστη διαιτησία του Δανού Χάνσεν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας, χαρακτήρισε πανάξια την πρόκριση της Εθνικής Νέων στον τελι...

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο 38ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Μπουγαΐδη, ενώ από το 45' αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές, αφού ο αποβλήθηκε λανθασμένα ο Καπίνο, σε μία φάση που καταλογίστηκε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Άγγλων.

Ο Διούδης, που κάθισε κάτω από τα δοκάρια, απέκρουσε το πέναλτι του Χολ, αλλά οι Άγγλοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Αφόμπε στο 55', εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική υπεροχή τους. Οι αμυντικές αρετές της Εθνικής έγιναν εμφανείς στη συνέχεια του αγώνα, καθώς άντεξε στην πίεση των Άγγλων. Η σπουδαία νίκη ήρθε στο 108', με τον Λυκογιάννη να εκμεταλλεύεται το λάθος της αγγλικής άμυνας και να "κρεμάει" τον Τζόνστοουν για το τελικό 2-1.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου