Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τη βίασε και της έκανε αίτημα φιλίας μέσω facebook


Δέκα χρόνια μετά ο χειρότερος εφιάλτης επέστρεψε

Τη βίασε και της έκανε αίτημα φιλίας μέσω facebookΧρόνια προσπαθούσε να αφήσει πίσω μία ιστορία που τη σημάδεψε ήρθε όμως ένα αίτημα φιλίας μέσω facebook δέκα χρόνια μετά να την αναστατώσει και να τη φέρει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της.

Η Emily McCombs το 1997 βρέθηκε σε μια αποθήκη με τρεις άνδρες οι οποίοι την ανάγκασαν να τους κάνει στοματικό σεξ. Στην συνέχεια ο ένας από αυτούς την βίασε ενώ εκείνη ήταν μόνο 14 ετών.

Δέκα χρόνια μετά οι μνήμες αυτές βγήκαν στην επιφάνεια καθώς η ίδια έκπληκτη διαπίστωσε πως το ανθρωπόμορφο τέρας που την έκανε να ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της, της έστειλε αίτημα φιλίας στο προσωπικό της προφίλ στο facebook.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η πρώτη της αντίδραση ήταν να κλείσει τον υπολογιστή και να εξαφανιστεί από προσώπου γης. 

Όμως είχε αναπάντητα ερωτήματα που ένιωθε την ανάγκη να απαντηθούν. Για τον λόγο αυτό αφού αντάλλαξαν διάφορα μηνύματα αποφάσισε να τον καλέσει.

Οι δυο τους συζήτησαν διάφορα και κάποια στιγμή επικεντρώθηκαν σε εκείνη την φρικτή νύχτα.

Ο άντρας προσφέρθηκε να την βοηθήσει και τότε η McCombs του είπε: «Να φροντίζεις τις κόρες σου. Να τις αγαπάς και να τις εκτιμάς. Και να διδάσκεις σωστά τον γιο σου. Αυτό σημαίνει πως εγώ δεν θέλω βοήθεια…»

Η ίδια παραδέχθηκε πως η συζήτηση πολλές φορές είχε εντάσεις όμως την έκανε να προσπεράσει τον βιασμό της και τις μνήμες που είχαν ριζώσει μέσα της.

Όσο για το αίτημα φιλίας, φυσικά, δεν το δέχτηκε ποτέ.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου