Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

BINTEO-NTOKOYMENTO: Ιπτάμενος δίσκος προσγειώνεται στο Νέο Μεξικό


Ένα συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει έναν ιπτάμενο δίσκο να προσγειώνεται κάπου στο Νέο Μεξικό, κάνει από τη Δευτέρα το γύρο του Διαδικτύου. 

Στο ανατριχιαστικό ντοκουμέντο διακρίνεται ένας ιπτάμενος δίσκος μεγάλων διαστάσεων να κινείται σε μικρή απόσταση από το έδαφος, με μεγάλη ταχύτητα.

Την πορεία του UFO ακολουθεί ένα αυτοκίνητο, που κινείται σε δρόμο παράλληλα με αυτό και το βίντεο τραβάει ένας από τους επιβάτες του αυτοκινήτου!!!

Κάποια στιγμή, ο ιπτάμενος δίσκος φτάνει στον προορισμό του, αιωρείται για λίγο και στη συνέχεια προσγειώνεται σε σημείο που φέρεται να βρίσκεται κοντά στο διάσημο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ.

Το βίντεο ανέβασε στο YouTube ο Στίβεν Χάναρντ, από τη βρετανική ομάδα «Εξωγήινη Αποκάλυψη» με το σχόλιο: "Πιθανή διαρροή ενός UFO που προσγειώνεται κάπου στο Νέο Μεξικό" και ήδη μέχρι αυτή τη στιγμή 252.471 χρήστες το έχουν δει .

Οι συνταρακτικές εικόνες δίχασαν τους χρήστες, αφού πολλοί από αυτούς  δεν πείστηκαν, τουλάχιστον για το μέρος της εμφάνισης του UFO, καθώς υποστήριξαν ότι πρόκειται για κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης με περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει η Βρετανία.

Δείτε το βίντεο:



tragiko.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου