Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

1 στους 4 δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα στην Ξάνθη!


Με τους ρυθμούς της ανεργίας να καλπάζουν, τις επιχειρήσεις-βιομηχανίες να κλείνουν η μια πίσω από την άλλη και το αναπτυξιακό μέλλον να...
φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο δεν προκαλεί έκπληξη η αδυναμία μεγάλου μέρους του πληθυσμού της Ξάνθης να προβεί στην αποπληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ. 
Αυτή τη στιγμή, ένας στους τέσσερεις Ξανθιώτες καταναλωτές παρουσιάζουν αδυναμία αποπληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ, αδυναμία που όπως φαίνεται θα «μεταδοθεί» σε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού με το «χαράτσι» της ΔΕΗ! 
Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2009 το ποσοστό των ανεξόφλητων λογαριασμών στην Ξάνθη έφτανε το 4%, ποσοστό που σήμερα αγγίζει το 25% με τις προβλέψεις να εκτιμούν πως αυτό θα αξίζει το 50% με την εφαρμογή του νέου φόρου ακίνητης περιουσίας που προστίθεται στον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Η συνεχής αποβιομηχάνιση της περιοχής, με πιο πρόσφατα τα παραδείγματα της ΣΕΚΑΠ-Dianna-Ροδόπη, έχουν οδηγήσει σε οικονομική δυσπραγία το σύνολο των κατοίκων της Ξάνθης, οι οποίοι μαζί με τους κατοίκους της Κομοτηνής παρουσιάζονται ως οι «φτωχότεροι» της Περιφέρειας ΑΜΘ. 


tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου