Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μιχαλολιάκος: "Με στεναχωρήσατε, με φιμώσατε, σας νίκησα"



Σε δηλώσεις ηθικής ικανοποίησης προέβη ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος από το ξενοδοχείο OSCAR, μετά τα πρώτα exit poll και την άνοδο της παράταξής του:
"Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους Έλληνες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή παρά τη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων. Περιφρόνησαν τον ελληνικό λαό και ο λαός τους περιφρόνησε", είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: "Θέλω να καταγγείλω τον κατ΄αρχήν συκοφάντη μας, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος υπηρέτησε χαριστικά τρεις μήνες στο Ναυτικό. Η χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται. Εμείς θα κινηθούμε για μια Ελλάδα χωρίς τη δουλεία του μνημονίου.
Ο ίδιος ευχαρίστησε τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που ψήφισαν το εθνικιστικό κόμμα. "Όσοι προδίδουν τον ελληνισμό να φοβούνται, ερχόμαστε! Με στεναχωρήσατε, με φιμώσατε, σας νίκησα" πρόσθεσε.
Πέταξαν έξω από την αίθουσα δημοσιογράφους που δεν χαιρέτησαν αναλόγως
Ο κ. Μιχαλιολάκος και τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής έδειξαν την έξοδο σε δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν... υπάκουσαν στην εντολή "εγέρθητι", κατά την είσοδο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα ξενοδοχείου του Σταθμού Λαρίσης, δίπλα στα γραφεία της οργάνωσης, όπου τους είχε καλέσει για τις πρώτες δηλώσεις.
"Γιατί μας τραβάτε;", αντέδρασαν ξαφνιασμένοι κάποιοι δημοσιογράφοι.
"Δεν σηκωθήκατε την ώρα που έμπαινε ο αρχηγός μας»", τους απάντησε αυστηρά στέλεχος του κόμματος. "Μα, εμείς είμαστε δημοσιογράφοι, όχι μέλη της Χρυσής Αυγής για να σηκωθούμε", ανταπάντησαν, ζητώντας εξηγήσεις από τον ίδιο τον κ. Μιχαλολιάκο, που είχε εν τω μεταξύ εισέλθει στην αίθουσα.
Αλλά η αντίδρασή του ήταν η ίδια: "Καλά σας λένε. Περάστε έξω".
Πανηγυρισμοί στη Θεσσαλονίκη
Εν τω μεταξύ, περίπου 100 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην οδό Καζαντζάκη στην περιοχή των δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το seleo.gr άναψαν καπνογόνα μετά την ανακοίνωση των exit polls.
Στην περιοχή υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιθυμούν να κάνουν πορεία προς το κέντρο της πόλης.
Το σύνθημα "Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ", είναι αυτό που επαναλαμβάνεται συχνότερα.
Πηγή φωτογραφίας: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου