Σάββατο 12 Μαΐου 2012

"AΞΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ"...


Οι παίκτες του Ολυμπιακού τονίζουν ότι άξιζαν την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκα και την Κυριακή θα παλέψουν τον τίτλο. «Είναι μία απίστευτη πρόκριση για μία νεανική ομάδα. Πιστευω ότι ο Ολυμπιακός με αυτά τα παιδιά έχει πολλά ακόμα... 
να δώσει στα επόμενα χρόνια.» είπε ο Βασίλης Σπανούλης. 

«Της αξίζει εδώ που βρίσκεται δίχως αμφιβολία. Το έχουμε δείξει με το μπάσκετ που παίζουμε. Είμαστε στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι, προχωράμε στον τελικό». 

«Είχαμε έλεγχο στο ρυθμό και πάνω απ' όλα, παίξαμε καλή άμυνα» πρόσθεσε ο Γιώργος Πρίντεζης «Βασικό στοιχείο ήταν το γεγονός ότι όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στον τελικό δεν θα έχουμε πίεση, θα μπούμε για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι». 

Ο Κώστας Παπανικολάου είπε:«Είχαμε πάθος, θέληση, βγάλαμε ενέργεια και πήραμε μια μεγάλη πρόκριση. Δεν αρκούμαστε σε αυτό και θα πάμε στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για να πάρουμε το τρόπαιο. Θέλουμε να το πάμε ως το τέλος».

«Όλοι έλεγαν πως η Μπαρτσελόνα ήταν πιο έμπειρη κι είχε το προβάδισμα. Κληθήκαμε να παίξουμε κόντρα σε σπουδαιους παίκτες όπως ο Ναβάρο και ο Λόρμπεκ. Εμείς, όμως, αναλύσαμε καλά τον αντίπαλό μας κι εκεί φάνηκε η διαφορά μας. Θα με ρωτήσετε για τα συναισθήματά μου. Κανείς δεν περίμενε τη Βούλα Πατουλίδου να πάρει το χρυσό μετάλλιο το 1992. Κανείς δεν περίμενε κι εμάς να είμαστε στον τελικό, αλλά τα καταφέραμε.» είπε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς 

«Η ομάδα αυτή έχει ένα πλεονέκτημα, την ενέργεια. Το «κλειδί» του αγώνα είναι τα ριμπάουντ, έτσι αλλάζουμε τη ροή του αγώνα και ελέγχουμε το ρυθμό. Είχαμε κάποιες αδυναμίες. Θα ξεκουραστούμε και την Κυριακή θεωρώ θα είμαστε έτοιμοι». πρόσθεσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού. 

Ο Λο δεν παίζει στον τελικό 
Νοκ αουτ από τον τελικό ο Εισι Λο, ο οποίος υπέστη βαρυ διάστρεμμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. 
Ο Αμερικανός γκαρντ διακομίστηκε στο νοσκομείο μετά το ματς , υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πλέον ο Ιβκοβιτς έχει μία επιλογή λιγότερη στην περιφέρεια.


fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου