Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Κανονικά ο τρίτος τελικός


Οι εργαζόμενοι στοΣτάδιο Ειρήνης και Φιλίας έκαναν... πίσω και έτσι ο τρίτος τελικός των playoff της Α1 μπάσκετ Ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί κανονικά.


Με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ ενημέρωσαν πως σε ένδειξη καλής θέλησης αναστέλουν την τριήμερη απεργιακή τους κινητοποίηση η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 25 , 26 και 27 Μαΐου.

Έτσι ο τρίτος τελικός των playoff της Α1 μπάσκετ Ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 27 Μαϊου θα διεξαχθεί κανονικά.

Aναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ το μεσημέρι της Πέμπτης:

Οι εργαζόμενοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας , κατά την διάρκεια της σημερινής τους (Πέμπτη ) έκτακτης γενικής συνέλευσης, εκτιμώντας :

Α) Την κρισιμότητα – ιδιαιτερότητα των αθλητικών και πολιτικών εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν στο ΣΕΦ το προσεχές τριήμερο.

Β) Την δρομολόγηση της επίλυσης των άμεσων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν, αποφάσισαν ομόφωνα , για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος και σε ένδειξη καλής θέλησης, την αναστολή της τριήμερης απεργιακής κινητοποίησης που είχαν προγραμματίσει, για τις 25 , 26 και 27 Μαΐου.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου