Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Απο το μoντελινγκ στη δημοσιογραφια


Δεν είναι η πρώτη επαφή της με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφού έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που έχει άμεση σχέση με τον χώρο της δημοσιογραφίας....Η Παυλίνα Κωσταγιού δεν είναι ακόμη ένα μοντέλο που θέλει να γίνει δημοσιογράφος. Από μικρή έζησε πίσω από τις κάμερες αλλά και τη μαγεία του ραδιοφώνου. Πριν όμως κάνει το μεγάλο βήμα, για να περάσει μπροστά, θέλει να έχει γερές και πάνω απ' όλα σωστές βάσεις.

Η οικογένεια της Παυλίνας Κωσταγιού διαχειρίζεται μέσα μαζικής ενημέρωσης στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Ιωάννινα. Είναι φυσιολογικό λοιπόν η γόνος μίας τέτοιας οικογένειας να θέλει να χτίσει το μέλλον της στον χώρο της ενημέρωσης και να ψάχνει την πιο ειδικευμένη γνώση, αφού κάποια στιγμή θα χρειαστεί να σταθεί στο τιμόνι της επιχείρησης.

Τη γνωρίσαμε στον λαμπερό χώρο του μόντελινγκ και μετά την πασαρέλα έβαλε τα δυνατά της για να κατακτήσει και την πίστα, τραγουδώντας σε μαγαζιά της πρωτεύουσας. Όμως, φαίνεται ότι η θέλησή της για μάθηση δεν έχει τέλος κι έτσι, αντί να μπει σε στούντιο για ηχογράφηση single, αποφάσισε να κάνει στροφή και να ακολουθήσει τη δημοσιογραφία.

Γι' αυτό γράφτηκε στο δεύτερο εξάμηνο σε γνωστή σχολή δημοσιογραφίας, προκειμένου να διδαχτεί τα μυστικά του γραπτού και προφορικού λόγου.

topeiraxtiri