Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!


aek-olympiakos
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Οι δύο μεγάλοι μονομάχοι αν και έχουν ξεκινήσει με το δεξί την νέα σεζόν έχει ο καθένας τα προβλήματα του που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Οι δύο μεγάλοι μονομάχοι αν και έχουν ξεκινήσει με το δεξί την νέα σεζόν έχει ο καθένας τα προβλήματα του που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ έχει δώσει τέσσερις αγώνες ως τώρα από τους οποίους νίκησε τους τρεις και έχασε τον ένα. Με 9 βαθμούς βρίσκεται στο γκρουπ των πρωτοπόρων, ωστόσο τα προβλήματα δεν είναι λίγα. Ο Ισπανός προπονητής Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί παρελθόν πληρώνοντας το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων στοΓιουρόπα Λιγκ αλλά περισσότερο μάλλον για να κρυφτεί ότι τα μεγάλα προβλήματα προέρχονται από το ρόστερ και το ότι δεν υπάρχουν χρήματα.
Όπως και να έχει υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πως θα μπορέσει να αλλάξει την ομάδα ο
Κωστένογλου και πόσο έτοιμη θα παρουσιαστεί στο ντέρμπι.
Πάντως στο πρώτο ντέρμπι της με τον 
ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη (πριν Κωστένογλου όμως) ηττήθηκε εύκολα με 3-0 και μάλιστα όλα τα γκολ τα δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Ο 
Δέλλας προπονήθηκε χωρίς προβλήματα την Πέμπτη και όλα δείχνουν θα είναι στην αποστολή αλλά μάλλον δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός καθώς έχασε πολλές προπονήσεις. Λυμπερόπουλος καιΓκούντιοσεν θα είναι το επιθετικό δίδυμο με το κέντρο να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές εργάτες όπως οι ΜάκοςΒάργκας και Λαγός.

Ο 
Ολυμπιακός έχει κάνει το τρία στα τρία και μάλιστα στους δύο αγώνες στην έδρα του επικράτησε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος έχει το καλύτερο ρόστερ αλλά το μειονέκτημα του είναι ότι μεσοβδόμαδα παίζει έναν από τους πιο σημαντικούς του αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκκαθώς υποδέχεται την Ντόρτμουντ.Προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν έστω και αν υπάρχουν λύσεις να καλυφθούν. Ο Φέισα γύρισε τραυματίας από τον αγώνα της εθνικής Σερβίας με την Ιταλία όπως και ο Τοροσίδης από τον αγώνα με την Κροατία και έτσι οι δυο τους θα χάσουν το ντέρμπι.
Πάντως ο Ισπανός προπονητής έχει λύσεις για να καλύψει τις δύο απουσίες με τους 
Μακούν καιΜοντεστό να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να ξεκινήσουν βασικοί.
Όπως κάθε ντέρμπι έτσι και αυτό το παιχνίδι είναι αμφίρροπο. Αλλά αν καθίσει κάποιος να σκεφτεί τα πράγματα ψυχρά θα δει προβάδισμα της φιλοξενούμενης ομάδας. Η ισοπαλία ίσως αφήνει ευχαριστημένο τον Δικέφαλο σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που αν δεν νικήσει σίγουρα ο Βαλβέρδε έχει να ακούσει σκληρή κριτική. Πιστεύω οτί ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση με καλύτερο υλικό και μπορεί να φύγει νικητής από το ντέρμπι

bet-planet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου