Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η NASA ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ NIBIRU 29 SEPTEMBER 2011



Ο Νιμπιρού είναι είναι ένας πλανήτης. Το μέγεθος του είναι περίπου όσο το μέγεθος του πλανήτη Δια. Πολύ μεγαλύτερος από τη Γη δηλαδή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντα στη ζώνη αστεροϊδών. Μα γιατί δεν τον έίδαμε τότε νωρίτερα θα αναρωτηθεί κάποιος. Ο λόγος είναι ότι η τροχιά του Νιμπιρού είναι πολύ μεγάλη. Περνάει κοντα από τη Γη περίπου κάθε 3.600 χρόνια.


Έτσι η απόσταση του από τη γη είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μην τον έχουμε πάρει πρέφα "επίσημα". Με το επίσημα εννοώ ότι δεν είχαμε φωτογραφίες του από διαστημικά τηλεσκόπια ή από δορυφόρους ή άλλα στοιχεία που να αποδυκνείουν την ύπαρξη του. Άνεπισημα όμως γνωρίζουμε γι αυτόν τον πλανήτη εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια όταν ήταν πάλι κοντά στον πλανήτη μας. Το όνομα Νιμπιρού προέρχεται από τους αρχαίους Σουμέριους. Έτσι τον ονόμασαν. Οι αρχαίοι Έλληνες τον έλεγαν Νέμεσις.

Στις μέρες μας η NASA τον ονομάζει πλανήτη Χ. Έχει επικρατήσει όμως η ονομασία Νιμπιρου. Είναι και πιο πιασάρικη εδώ που τα λέμε. Εκτός από τις γραφές τους που αναφέρουν αυτόν τον πλανήτη και τους κατοίκους του (ναι είναι ή ήταν κατοικίσιμος) έχουμε και απτά στοιχεία.

Αλλά ας δούμε τη λέει η NASA:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου