Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

σπουδαστής πούλησε το νεφρό του για να μπορέσει να αγοράσει το iPad 2.



Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένας 17χρονος κινέζος σπουδαστής πούλησε το νεφρό του για να μπορέσει να αγοράσει το iPad 2.

Η επιθυμία του για κάτι τέτοιο ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή μέσω διαδικτύου με εμπόρους ανθρωπίνων οργάνων, οι οποίοι τον καθοδήγησαν στο πως να κάνει πραγματικότητα το... όνειρό του...


Ο νεαρός συμφώνησε να πουλήσει το νεφρό του για 20.000 γουάν (περίπου 2.300 ευρώ). Οι διαδικασίες προχώρησαν γρήγορα και η επέμβασή αφαίρεσης έγινε στην πόλη Σενζού στις 28 Απριλίου, χωρίς κανείς από την οικογένεια του 17χρονου να πάρει χαμπάρι τι εκπρόκειτο να κάνει ο νεαρός. Η επέμβαση στέφθηκε από επιτυχία και ο νεαρός πήρε τα χρήματα.

Ωστόσο, αμέσως μετά την έξοδό του από την κλινική, ο 17χρονος δεν απέκτησε τελικά το το iPad 2 που ήταν και η αφορμή για να πουλήσει το νεφρό του, αλλά πήγε και αγόρασε ένα laptop κι ένα IPhone 4. Τα νέα αποκτήματα παραξένεψαν τη μητέρα του, η οποία και τον ρώτησε που βρήκε τα χρήματα γι' αυτά.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Global Times και Shanghai News, ο ανήλικος της είπε τελικά την ιστορία. Το αποτέλεσμα ήταν η μάνα, αφού ξεπέρασε το σοκ, να καταφύγει στις τοπικές αρχές για να καταγγείλει την υπόθεση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου