Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν


Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν θεωρείται δεδομένη, ωστόσο οι άνθρωποι της θα τον έχουν… από κοντά μέχρι να γίνει και επίσημη! Η έγκυρη “Daily Mail” αναφέρει πως η Ένωση τον “κλέβει” από τη Γουέστ Χαμ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης που διαπραγματεύονται με τον Ισλανδό και τον πατέρα κι ατζέντη του, Αρνορ, δεν πρόκειται να το κουνήσουν ρούπι από το ξενοδοχείο του παίκτη, αν δεν φύγουν με την υπογραφή του έ.
Το μόνο που απομένει λοιπόν, είναι να δώσει αρνητική απάντηση ο Γκούντγιονσεν στον προπονητή του αγγλικού συλλόγου, Σαμ Αλαρνταϊς, κάτι το οποίο θέλει να κάνει αυτοπροσώπως ο παίκτης κι όχι δια αντιπροσώπου.
Ο Γκούντγιονσεν τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο -με συνολικές αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ.
Πάντως ο παίκτης φαίνεται πως έρχεται πιο κοντά στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με την έγκυρη “Daily Mail” η Ένωση τον “κλέβει” από τη Γουέστ Χαμ.
Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας αναφέρει πως η Ένωση του έχει προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο για έναν παίκτη που οδεύει στο 33ο έτος της ηλικίας του, ενώ το ατού των “κιτρινόμαυρων” είναι πως αγωνίζονται στην Ευρώπη, τη στιγμή που οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην Τσάμπιονσιπ.
Στη συνέχεια το δημοσίευμα κάνει μια ανασκόπηση της καριέρας του στο Νησί, θεωρώντας δεδομένο πως αποχωρεί...
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου