Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Πρώτη σε όλο τον κόσμο η Σαντορίνη

Μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, και όλα μας τα παρουσιάζουν γκρίζα και μαύρα, η Σαντορίνη εκπέμπει ένα εκθαμβωτικό φως παγκοσμίως. Θυμίζει σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ότι δεν χάθηκε η ελπίδα.
 Δεν έχουμε μόνο θλιβερά ρεκόρ σε τούτη τη χώρα αλλά έχουμε και πρωτιές. Έχουμε την πιο όμορφη χώρα του κόσμου και κανένας δεν μπορεί να μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Εκτός από την ομορφιά της , ιστορία της, η παράδοσή της, η πατροπαράδοτη φιλοξενία της δεν μπορούν να μπουν σε κανένα μάγγανο της Τρόϊκας ή του ΔΝΤ. Είναι Θ! ησαυροί που μόνο εμείς έχουμε και κανένας άλλος λαός στο κόσμο. Την παγκόσμια πρωτιά της Σαντορίνης πρέπει να την κάνουν οι κρατούντες ένα μεγάλο φανό που θα διώξει τη μαυρίλα και την απαισιοδοξία από τη χώρα και τους πολίτες της και θα φωτίσει το μίζερο τούνελ μέσα στο οποίο έχουμε μπει το τελευταίο χρόνο.
Ο Τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας και μπορεί να αποτελέσει την απάντησή μας στους τραπεζίτες και τους τροϊκανούς που περνούν την ημέρα τους μετρώντας ευρώ και υποβαθμίζοντας προς το χειρότερο χώρες και ανθρώπους.
Η Σαντορίνη με την πρωτιά της σήμερα θα στείλει μια αχτίδα ελπίδας σε όλη την Ελλάδα.
Θα θυμίσει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες ότι δεν είναι σε τούτο δω τον τόπο όλα μίζερα και μαύρα.
Υποκλίθηκε όλος ο κόσμος στην ομορφιά της

Πρώτη σε όλο τον κόσμο η Σαντορίνη
Για πρώτη φορά Ελληνικός αλλά και Ευρωπαϊκός προορισμός παίρνει την πρώτη θέση παγκοσμίως από το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία τουριστικό περιοδικό travel+leisure. (Στην ψηφοφορία συμμετέχουν εκατομμύρια αναγνώστες του περιοδικού) .Πέρσι η Σαντορίνη ήταν στην 6η θέση) Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η Σαντορίνη ήταν πάντα μέσα στην δεκάδα αλλά ποτέ στην πρώτη θέση. Είναι ίσως η μεγαλύτερη διάκριση που πήρε ποτέ το νησί μας και πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι