Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Το unfair του Σάντος και τα δάκρυα του Καραγκούνη

-
- "Έκραξε" δημόσια διεθνείς λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα
- Μίλησε για απουσία συγκέντρωσης στην παράταση ενώ εκείνος αποβλήθηκε πριν ξεκινήσουν τα πέναλτι
- Αποχαιρετιστήριο δείπνο από τον Καραγκούνη: Θα είμαι πάντα δίπλα σας, υποσχέθηκε
- Σήμερα το απόγευμα επιστρέφει η Εθνική από τη Βραζιλία


Άφησε την Εθνική στη Βραζιλία κι έφυγε για την Πορτογαλία ο Φερνάντο Σάντος!
Αν μη τι άλλο, η συμπεριφορά του Φερνάντο Σάντος από τη στιγμή που αποβλήθηκε, πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα με την Κώστα Ρίκα, είναι πρωτόγνωρη για όποιον έχει παρακολουθήσει την πορεία του Πορτογάλου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Φερνάντο Σάντος που άφησε την Εθνική μόνη στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου κρινόταν η πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της, γιατί τα έβαλε με τον διαιτητή και αποβλήθηκε, δεν δίστασε όχι μόνο να εγκαταλείψει την ομάδα στη Βραζιλία και να φύγει για την πατρίδα του, την Πορτογαλία αλλά σε δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές για συγκεκριμένους παίκτες.
 
Κι αν οι παίκτες του στην παράταση δεν είχαν συγκέντρωση, όπως τους κατηγόρησε, το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Γιατί την πιο κρίσιμη ώρα, εκείνος έπρεπε να φύγει από το γήπεδο και να δει τα πέναλτι από την τηλεόραση. Πλήγμα στην ψυχολογία των παικτών του.

Αλλά φαίνεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι χολωμένος στο τέλος της συνεργασίας του με την Ελλάδα, για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει.

"Η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι", είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος στο Radio Noticias, της Πορτογαλίας, πριν… ρίξει τις μπηχτές του.

"Υπήρχαν δυο - τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ. Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες μπάλας", σημείωσε.

newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου