Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ταβέρνα του δράστη

 

Εύβοια: Οργή για τον ταβερνιάρη που σκότωσε με καρέκλα αδέσποτο σκυλάκιΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας για το αδέσποτο κουτάβι με το όνομα Μάγκυ, που βρήκε φρικτό θάνατο από ιδιοκτήτη ταβέρνας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Στύρα Ευβοίας.

Η μεγάλη συγκέντρωση έγινε έξω από την ταβέρνα του δράστη «Ψησταριά ο Κώστας» ο οποίος κρύβεται για να μην συλληφθεί, μέσα σε κλίμα οργής και αγανάκτησης για την πρωτοφανή κτηνωδία.

Το «παρών» έδωσαν δεκάδες άνθρωποι που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν για την μικρή Μάγκυ. Με συνθήματα και πανό απαίτησαν δικαιοσύνη και βαριά τιμωρία για τον δολοφόνο.

Το χρονικό της πρωτοφανούς κτηνωδίας

Οι εικόνες σοκάρουν. Ένα κουταβάκι κείτεται νεκρό στο πεζοδρόμιο μέσα στα αίματα.

Η κτηνωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου στο λιμάνι Νέων Στύρων στην Νότια Εύβοια, με δράστη τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Ψησταριά ο Κώστας», ο οποίος αφού δελέασε με ένα κόκκαλο ένα θηλυκό κουταβάκι μόλις 3,5 μηνών και στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα, παραμορφώνοντας το κρανίο του!

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, η οποία όμως δήλωσε ότι η περιοχή εκεί ανήκει στην δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου Νέων Στύρων Εύβοιας.

Ζητώντας εξηγήσεις από το δράστη για την αποτρόπαιη αυτή πράξη του, αυτός αρκέστηκε να πει ότι «τον είχε σκοτίσει που το έβλεπε τόσο καιρό να κυκλοφορεί μπροστά στην ταβέρνα του και ότι βαρέθηκε να το κλωτσάει»...



PROTOTHEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου