Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

«Φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε καλά νέα από Σουμάχερ»

«Φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε καλά νέα από Σουμάχερ»Ανησυχία και προβληματισμό για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ εξέφρασε ο πρώην συνεργαζόμενος γιατρός με τη FIA στη Formula 1, Γκάρι Χάρστιν, σύμφωνα με την άποψη του οποίου οι πιθανότητες επανάκαμψης του «Σούμι» έχουν μειωθεί κατά πολύ.

Φοβάμαι και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έχουμε ποτέ πια καλά νέα για την υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ» έγραψε στο μπλογκ του ο Αμερικανός αναισθησιολόγος, αναφερόμενος στην κατάσταση του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος στις 30 Δεκεμβρίου 2013 εισήχθη στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ύστερα από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ.
«Οι πιθανότητες για να ξυπνήσει μειώνονται με το πέρασμα των ημερών και θα γίνουν ελάχιστες μετά από έξι μήνες μήνες. Ουδείς σε αυτή την κατάσταση επί ένα χρόνο μπορεί να επανακτήσει τις αισθήσεις του» πρόσθεσε ο Χάρστιν.
«Δεν έχω κάποια άμεση πληροφόρηση, θεωρώ όμως ότι αν υπήρχε καλή είδηση θα είχαμε ενημερωθεί. Δεν θα είχε νόημα να μην δώσεις στους οπαδούς του καλές ειδήσεις, εάν υπήρχαν» συμπλήρωσε. 


 gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου