Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Η Ακτή Ελεφαντοστού κινδυνεύει να μείνει εκτός!!


Η Ακτή Ελεφαντοστού κινδυνεύει να μείνει εκτός από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, με το… μάρμαρο να το πληρώνει ο προπονητής της.

Σκληρή κριτική δέχθηκε από τον Τύπο της χώρας ο Σαμπρί Λαμουσί, στον οποίο χρεώνεται η ήττα από την Κολομβία, που θέτει εν αμφιβόλω την πρόκριση των «ελεφάντων» στη δεύτερη φάση του φετινού Μουντιάλ. Η αθλητική εφημερίδα «Supersport» κατηγορεί το Γάλλο ομοσπονδιακό τεχνικό ότι δεν προσάρμοσε την ενδεκάδα της ομάδας στις απαιτήσεις του αγώνα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, με μόνη εξαίρεση την αντικατάσταση του Καλού από τον Γκραντέλ χρησιμοποίησε τους ίδιους παίκτες με το νικηφόρο ματς κόντρα στην Ιαπωνία.
«Ο Βίλφριντ Μπονί στην κορυφή της επίθεσης δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Για τον Γκραντέλ, καλύτερα να μη μιλήσουμε...», αναφέρει στο άρθρο της η εφημερίδα και συνεχίζει: «Ο Λαμουσί ακολούθησε και στη συνέχεια το ίδιο σενάριο, όπως απέναντι στην Ιαπωνία: ο Ντρογκμπά αντικατέστησε τον Μπονί, ο Καλού και ο Ματίς Μπολί μπήκαν επίσης στο παιχνίδι, αλλά δεν είναι κάθε ημέρα Κυριακή και οι αλλαγές αυτές δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα». Στο κείμενο υπογραμμίζεται πως δεν είναι δυνατόν ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας, εννοώντας τον 36χρονο επιθετικό της Γαλατάσαραϊ, να μένει στον πάγκο και καταλήγει: «Ο Λαμουσί θα μάθει πιθανότατα από τα λάθη του στο κοουτσάρισμα, ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα» στο «Καστελάο» (24/06, 23.00).

yahoonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου