Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αχμεντινετζάντ: «Υπόθεση των καπιταλιστών» η ομοφυλοφιλία

Η ομοφυλοφιλία βασίζεται στις απόψεις των σκληρών καπιταλιστών και θέτει τέλος στην τεκνοποίηση, σύμφωνα με τον Ιρανό πρόεδρο Αχμεντινετζάντ.
Η προάσπιση της ομοφυλοφιλίας είναι υπόθεση των καπιταλιστών που δεν ενδιαφέρονται για τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες, δήλωσε χθες ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμεντινετζάντ σε συνέντευξή του στο CNN.
Σύμφωνα με τον Αχμεντινετζάντ, η ομοφυλοφιλία είναι μια «κακή συμπεριφορά», την οποία, όπως είπε έχουν καταδικάσει «όλοι οι προφήτες, όλες οι θρησκείες και όλες οι δοξασίες».
Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Ιρανός πρόεδρος ειρωνεύτηκε τους πολιτικούς και τα κόμματα που υποστηρίζουν τους ομοφυλόφιλους, άνδρες και γυναίκες, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν «τέσσερις ή πέντε ψήφους παραπάνω».
Σύμφωνα με τον Αχμεντινετζάντ, η προάσπιση της ομοφυλοφιλίας δεν έχει καμία σχέση με την προάσπιση της ανθρώπινης εξέλιξης.
"Αυτό το είδος υποστήριξης της ομοφυλοφιλίας έχει τη βάση του στις απόψεις των σκληρών καπιταλιστών και αυτών που θέλουν την ανάπτυξη του κεφαλαίου και όχι των πραγματικών ανθρώπινων αξιών», τόνισε μέσω διερμηνέα ο Ιρανός πρόεδρος.
"Η ομοφυλοφιλία θέτει τέλος στην τεκνοποίηση», υπογράμμισε τέλος ο Αχμεντινετζάντ.

http://www.kathimerini.gr