Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ '' ΕΝΟΧΩΝ ''...


Να κατατεθούν στη Βουλή οι πίνακες με τα ονόματα των προσώπων (φυσικών και νομικών )που έχουν αποστείλει εμβάσματα σε τράπεζες στο εξωτερικό από το 2009 έως το 2011 και τα συνολικά ποσά των εμβασμάτων, ζητούν 13 βουλευτές της ΝΔ...


Πρόκειται για τους βουλευτές Κασαπίδη, Πλακιωτάκη, Σταυρογιάννη, Ορφανό, Ανδριανό, Κοντογιάννη, Μπέζα, Βλάχο, Παπαδόπουλο, Κωνσταντινίδη, Σκρέκα, Αυγενάκη, Αντωνίου οι οποίοι και ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών τι θα πράξει ώστε να διαπιστωθεί αν τα ποσά αυτά προέρχονται από φοροδιαφυγή και να αποδοθούν τα αναλογούντα διαφυγόντα έσοδα στο Δημόσιο. Ρωτούν επίσης σε πόσες υποθέσεις έχουν διενεργηθεί φορολογικοί έλεγχοι και τι ποσά φόρων έχουν βεβαιωθεί.
Όπως τονίζουν οι βουλευτές της ΝΔ, οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ονόματα και αριθμούς για να σταματήσει το κρυφτούλι και το '' όλοι το ίδιο είμαστε '' και κυρίως το '' μαζί τα φάγαμε ''. '' Δεν τα φάγαμε μαζί και οι ευθύνες πρέπει να αποκτήσουν ονόματα. Τέλος το κρυφτούλι πίσω από το             υπεύθυνο πολιτικό σύστημα. Οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν και οι υπεύθυνοι να κατονομαστούν '', αναφέρουν.


http://fimotro.blogspot.com