Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Γελάει στα μούτρα της κοινωνίας - Ο κ.Κασιδιάρης εξακολουθεί να κρύβεται... - ΕΛ.ΑΣ.: Τον ψάχνουμε παντού


 Φήμες τα περι εμφάνισής του σήμερα στην Ευελπιδων

- "Με ενοχλούν πιο πολύ εκείνοι που λένε καλά τους έκανε", λέει η Ρένα Δούρου
- Λιάνα Κανέλλη: "Αποκαλύφθηκε το τέρας"

Ο άνθρωπος που κατά πολλούς αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, κάπου κρύβεται.

Σαν ένας κοινός εγκληματίας, ο άνθρωπος τον οποίο τίμησαν με την ψήφο τους σχεδόν 14.000 έλληνες πολίτες, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και καταζητείται από τις αρχές γιατί χτύπησε με βαναυσο τρόπο την Λιάνα Κανέλλη.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του, ίσως γιατί αυτή την φορά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες...

Προσπαθεί λοιπόν να αποφύγει την διαδικασία του αυτοφώρου για τα χαστούκια εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και το πέταγμα του νερού κατά της Ρένας Δούρου.

Μη μπορώντας να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία, ο κ.Κασιδιάρης προφανώς κρύβεται σε κάποιο σκοτεινό μέρος και η αστυνομία δείχνει μια απίστευτη αδυναμία να τον εντοπίσει.

Το ίδιο του το κόμμα αντί καταδίκης της χειροδικίας κατά δύο γυναικών υποψηφίων βουλευτών προτίμησε να στηρίξει της αντίδρασή του στην... επίθεση που δέχθηκε όπως υποστηρίζεται από τη Λιάνα Κανέλλη. (διαβάστε εδώ τη θέση της Χρυσής Αυγής)

Όπως διευκρίνισε η εισαγγελία ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν καλύπτεται από βουλευτική ασυλία καθώς έχει διαλυθεί η Βουλή για τις εκλογές.

Η αστυνομία, από την πλευρά της λέει ότι ψάχνει αλλά δεν μπορεί να τον βρει.

"Ελέγχουμε όλα τα γνωστά σημεία στα οποία θα μπορούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να βρίσκεται" δήλωσε στη τηλεόραση της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης.
Και συνέχισε: "Υπάγεται ακριβώς στις ίδιες συνήθεις διαδικασίες που υπάγεται οποιοσδήποτε άνθρωπος μέσα στην ελληνική επικράτεια", απορρίπτοντας τις κατηγορίες σε βάρος της αστυνομίας για επιεική μεταχείριση των μελών της Χρυσής Αυγής.
Είπε επίσης οτι προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση σε βάρος του κ.Κασιδιάρη και ότι η Αστυνομία λειτουργεί στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης δίωξης.

Ο πρώην βουλευτής αφού εκτόξευσε νερό εναντίον της Ρένας Δούρου, αφού γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη έκανε τα πάντα για να διαφύγει, σπρώχνοντας, χτυπώντας, απειλώντας όποιον βρέθηκε στο δρόμο του. Εκείνη την ώρα ο Η. Κασιδιάρης επικαλούνταν διαρκώς την ιδιότητα του πρώην βουλευτή για να μπορέσει να διαφύγει, από κει και μετά προτίμησε την ιδιότητα του καταζητούμενου.

 

newsit.gr