Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Στην πρώτη τριάδα με... πιστόλια!


Ακόμη μια διάκριση για τον Κώστα Μήτρογλου, που εκτός του ότι σκόραρε για τρίτο σερί ματς στο Champions League βρίσκεται μέχρι στιγμής στην πρώτη τριάδα των σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το γκολ που πέτυχε στο Καραϊσκάκη με τη Μονπελιέ, ήταν το τρίτο του για φέτος στον συγκεκριμένο θεσμό και έτσι ο «πιστολέρο» των Πειραιωτών έρχεται πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κλας Χούντελααρ που έχουν από 5 και 4 τέρματα αντίστοιχα φέτος.
Η αρχή για τον Κώστα Μήτρογλου είχε γίνει στο Λονδίνο, όταν ο Έλληνας επιθετικός είχε κάνει το 1-1 με εξαιρετική κεφαλιά. Ωστόσο, ο δυνατός φορ δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε να σκοράρει και στα δύο ματς που ακολούθησαν με Μονπελιέ, ο «Μητρο-γκολ» κατάφερε να «χτυπήσει» τους Γάλλους.
Μάλιστα, στον αγώνα που έγινε «Μοσόν» ήταν και ο ποδοσφαιριστής που είχε δώσει τη νίκη στους Πειραιώτες, αφού ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ, ο Τοροσίδης είχε κάνει το 1-1 και ο Μήτρογλου στις καθυστερήσεις του ματς ολοκλήρωσε την «μάγκικη» -όπως δίκαια χαρακτηρίζεται- ανατροπή!
Το τρίτο γκολ του «πιστολέρο» ήρθε την Τρίτη στο Καραϊσκάκη. Ήταν και το πρώτο του εντός έδρας για φέτος στο Champions League, όταν έβαλε το… κερασάκι στην «τούρτα» και στο 82’ «έγραψε» το τελικό 3-1 με όμορφο σουτ, έπειτα από σέντρα του Χολέμπας.
Έτσι λοιπόν, ο Μήτρογλου, βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των σκόρερ του Champions League. Μια σημαντική διάκριση για τον Έλληνα φορ, που έχει αποδείξει ότι… το έχει το γκολ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου