Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

To Boeing συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό" [BINTEO]



- Malaysia Airlines: Η πτήση 370 χάθηκε - Δεν υπάρχουν επιζώντες...

H δραματική ανακοίνωση δια στόματος του Πρωθυπουργού της Μαλαισίας, που βάζει τέλος στα σενάρια εξαφάνισης του Boeing 777 της Malaysia Airlines. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί...

Με ένα sms, η Malaysia Airlines ενημέρωσε τους συγγενείς των αγνοούμενων του μοιραίου Boeing 777 ότι οι άνθρωποί τους χάθηκαν και ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, περίπου 2.000 δυτικά του Περθ.

«Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η πτήση MH370 κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», δήλωσε πριν λίγα λεπτά ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Ναζίμπ Ραζάκ επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο γα την τύχη των 239 επιβαινόντων της πτήσης MH370 των Malaysia Airlines



«H Malaysia Airlines ανακοινώνει με λύπη ότι πρέπει να υποθέσουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των επιβαινόντων. Οπως θα ακούσετε από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, πρέπει να αποδεχθούμε τις ενδείξεις που δείχνουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», αναφέρεται στο μήνυμα που εστάλη στους συγγενείς των 239 ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο Boeing 777.

Σημερινή φωτογραφία από τα νέα ευρήματα στο νότιο Ινδικό ωκεανό


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία η ανακοίνωση που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, βασίζεται στα στοιχεία που προέρχονται από το δορυφόρο της βρετανικής εταιρίας Inmarsat και όχι από συντρίμμια που πιθανώς βρίσκονται στον ωκεανό.





Η κόρη του επικεφαλής του πληρώματος του μοιραίου αεροσκάφους, Μάιρα Νάρι, μόλις ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας ανακοίνωσε την τραγική κατάληξη του Boeing 777 έγραψε στο Twitter: «Ο Θεός σε αγαπάει περισσότερο, μπαμπάκα. Ο Θεός τους αγαπάει περισσότερο».
Από το πρωί, οι αρχές της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι βρήκαν αντικείμενα που εικάζεται ότι προέρχονται από το αεροσκάφος της Malaysia, σε μια περιοχή περίπου 2.000 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ της αυστραλίας.


Οι Αυστραλοί ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν «κυκλικά» και «ορθογώνια» αντικείμενα πορτοκαλί και πράσινου χρώματος μέσα στην θάλασσα.

Με βάση τις δηλώσεις υπουργού Μεταφορών της Μαλαισίας, τα αντικείμενα είναι δύο στο σύνολο και έχουν περίπου ένα μέτρο μήκος. Όπως είπε ο ανώτατος αξιωματούχος της Μαλαισίας, τα αντικείμενα αναμένεται να ανασυρθούν μέσα στις επόμενες ώρες ή και αύριο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 
planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου