Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσεις... Θα ξανασκεφτείς και θα αλλάξεις ζωή!!!

Το 1915 ο Einstein εισήγαγε τη Θεωρία της Σχετικότητας, προσπαθώντας να εξηγήσει στην ανθρωπότητα με πολύπλοκες πράξεις και εξισώσεις πως... ο χρόνος είναι εντελώς υποκειμενική έννοια... Οι ανθρώπινες σχέσεις όμως φαντάζουν πιο πολύπλοκες από κάθε φυσική θεωρία. Ολόκληρες βιβλιοθήκες, δε φτάνουν για να τις αποκρυπτογραφήσουν.

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Πήρε Τσάβι ο Παναθηναϊκός! (pic)

Σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ώστε τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος ήρθε ο μέχρι πρότινος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και... σερβιτόρος υψηλών προδιαγραφών, Τσάβι Ερνάντες, αν πιστέψουμε την wikipedia!

BBC:προσπαθεί να υποτιμήσει τον ελληνικό πολιτισμό!!!

Το BBC σήμερα φιλοξενεί άρθρο-λίβελλο του Armand d'Angour, απ' το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, με τίτλο "How many Greek legends were really true?". Το αισχρό κείμενο σε πολλά

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ταβέρνα του δράστη

 

Εύβοια: Οργή για τον ταβερνιάρη που σκότωσε με καρέκλα αδέσποτο σκυλάκιΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας για το αδέσποτο κουτάβι με το όνομα Μάγκυ, που βρήκε φρικτό θάνατο από ιδιοκτήτη ταβέρνας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Στύρα Ευβοίας.

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Χαμός με το "Μουντιαλικό" κράνος του Rosberg!

Χαμός με το  Μουντιαλικό  κράνος του Rosberg!
Γιατί του απαγόρευσε η FIFA να το χρησιμοποιήσει;

Etsi milame: Malaysia: Η «προφητική» ανάρτηση Ολλανδού επιβάτη ...

Etsi milame: Malaysia: Η «προφητική» ανάρτηση Ολλανδού επιβάτη ...: Μακάβριο και συνάμα προφητικό μοιάζει να είναι το τελευταίο τραγικό ποστάρισμα στο Facebook ενός Ολλναδού επιβάτη του αεροσκάφους της πτήση...

Malaysia: Η «προφητική» ανάρτηση Ολλανδού επιβάτη στο Facebook

Μακάβριο και συνάμα προφητικό μοιάζει να είναι το τελευταίο τραγικό ποστάρισμα στο Facebook ενός Ολλναδού επιβάτη του αεροσκάφους της πτήσης MH17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών που καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρναία.
Malaysia: Η «προφητική» ανάρτηση Ολλανδού επιβάτη στο Facebook

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Στο μέλλον θα μαθαίνουμε ξένες γλώσσες με ένα χάπι

Ακούγεται σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πολύ σύντομα όμως πιθανόν να γίνει πραγματικότητα. Σε 30 χρόνια, θα μαθαίνουμε ξένες γλώσσες καταπίνοντας απλά ένα χάπι. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο γκουρού της τεχνολογίας, καθηγητής του ΜΙΤ και διευθυντής του Media Lab, Νικόλας Νεγρεπόντε, μιλώντας στο συνέδριο TED στο Βανκούβερ.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΗΟΤ: Φάνηκε το κωλ@ρ@κι της Κατερίνας Στικούδη στο «Dancing»

Μα είναι δυνατόν; Βγάζουν την Κατερίνα Στικούδη να χορέψει στις δώδεκα παρά τη νύχτα λίγο πριν οι τηλεθεατές πέσουν στο κρεβάτι; Πώς να κλείσουν μάτι μετά;
Τι εννοούμε; Θα καταλάβετε μόλις δείτε το video, μιας και η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στην πίστα του show χορού με super καυτή στολή και λικνίστηκε στους ρυθμούς της samba.
vlcsnap-2013-11-04-13h33m52s125.JPG

Οι 10 αλησμόνητες στιγμές του Μουντιάλ

Θεαματικό, πλούσιο σε γκολ, γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, αξιοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας. Για πολλούς, το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το καλύτερο στην ιστορία του θεσμού. Λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού μεταξύ Γερμανίας – Αργεντινής, θυμόμαστε τις 10 πλέον αλησμόνητες στιγμές του, ελπίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις... το 2018.
Οι 10 αλησμόνητες στιγμές του Μουντιάλ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Guardian: Γιατί δεν υπάρχουν μαύροι Βραζιλιάνοι στα στάδια του Μουντιάλ

favela-and-football-wor-01Aπό τη στιγμή που ξεκίνησε το Μουντιάλ πολλοί δημοσιογράφοι παρατήρησαν την χτυπητή απουσία των μαύρων Βραζιλιάνων στις εξέδρες των φιλάθλων.

H παγκόσμια πετρελαϊκή αγορά «βλέπει» Ελλάδα


Τρεις είναι οι λόγοι του ισχυρότατου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε από τουλάχιστον 40 πετρελαϊκές εταιρίες για το Greece Mega Project, δηλαδή τον πρώτο ελληνικό γύρο παραχωρήσεων θαλάσσιων οικοπέδων για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και Νοτίως της Κρήτης.

Σοκ στη Βραζιλία! Ιστορική νίκη της Γερμανίας με 7-1

Ιστορία έγραψε το βράδυ της Τρίτης η εθνική ομάδα της Γερμανίας στο 20ο Παγκόσμιο Κύπελο και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Τα «πάντσερ» ισοπέδωσαν με 7-1 την οικοδέσποινα του Μουντιάλ «σελεσάο» σε έναν ημιτελικό που βύθισε μια ολόκληρη χώρα στο... πένθος.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

11 λόγοι για να ακούτε μουσική κάθε μέρα – όλη μέρα!

Η μουσική δεν χρειάζεται μετάφραση, απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και μπορεί με μία μόνο διασκευή να αλλάξει χροιά. Μας ευχαριστεί, μας ξεκουράζει, μας κάνει να χορεύουμε, να γελάμε, να κλαίμε. Οι ευεργετικές της λειτουργίες που έχει πάνω μας η μουσική, όμως, δεν περιορίζοντα μονάχα στο επίπεδο της διασκέδασης.Η Huffington Post μας παρουσιάζει 11 λόγους -μερικούς απ’ τους

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τι σχέση έχει το φαγητό που τρώμε με την ψυχική μας διάθεση

Τι σχέση έχει το φαγητό που τρώμε με την ψυχική μας διάθεση; Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι η ισορροπημένη διατροφή, η άσκηση και ο καλός ύπνος έχουν ευεργετική επίδραση στην ψυχική μας υγεία. Η τροφή λειτουργεί σαν ένα είδος φαρμάκου που προστατεύει τον
εγκέφαλο.