Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

1 στους 10 αμερικανούς πιστεύει πως εξωγήινοι ευθύνονται για το χαμένο boeing!

1 στους 10 αμερικανούς πιστεύει πως εξωγήινοι ευθύνονται για το χαμένο boeing!Οι περισσότεροι αμερικανοί πιστεύουν πως η έρευνα για το χαμένο boeing της Malaysian Airlines πρέπει να συνεχιστεί, όμως σχεδόν οι μισοί θεωρούν πως οι έρευνες γίνονται σε λάθος σημείο, σύμφωνα με μία νέα εθνική ψηφοφορία.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Παναθηναϊκός: Στο ΣΕΦ για το 2-0!

Παναθηναϊκός: Στο ΣΕΦ για το 2-0! | onsports.grΟ Παναθηναϊκός πάει απόψε στον Πειραιά (19:45, ΝΕΡΙΤ) για τον δεύτερο τελικό με μεγάλο «πονοκέφαλο» τον Τζέιμς Γκιστ.
Απόψε το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για να κάνει το μεγάλο βήμα! Ή αν προτιμάτε καλύτερα το μεγάλο... άλμα προς τον τίτλο! Προς την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος στην ιστορία του!

Ολυμπιακός: Ώρα... ανακοινώσεων

Ολυμπιακός: Ώρα... ανακοινώσεων | onsports.grΣτην τελική ευθεία μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, καθώς εντός της εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις απόκτησης παικτών, αλλά και αποδεσμεύσεις.
Το προηγούμενο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μια σειρά από επαφές με παίκτες και ομάδες, ενώ συζητήσεις έγιναν και στο περιθώριο του τελικού του Champions League που παρακολούθησαν από κοντά οι Καρεμπέ και Βρέντζος.

Εκλογές 2014: Πανηγυρισμοί για Μώραλη στον Πειραιά (photos)

Εκλογές 2014: Πανηγυρισμοί για Μώραλη στον Πειραιά (photos) Ο Γιάννης Μώραλης είναι, όπως όλα δείχνουν, νέος Δήμαρχος Πειραιά και μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, άπαντες στο εκλογικό κέντρο… ξέσπασαν σε… πανηγυρισμούς.

Τσίπρας: Ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές το συντομότερο δυνατόν

Τσίπρας: Ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές το συντομότερο δυνατόν-Για ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. -«Κερδίσαμε μια μάχη και συνεχίζουμε για να κερδίσουμε και τον πόλεμο» τόνισε.
Το εκλογικό κέντρο της Ρένας Δούρου επισκέφθηκε λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διάλυσης της βουλής ζητά η Λεπέν

Διάλυσης της γαλλικής βουλής ζητά η Μ. Λεπέν "Είναι απαράδεκτο το κοινοβούλιο να μην είναι αντιπροσωπευτικό του γαλλικού λαού", δήλωσε η Μαρί Λεπέν. Ο υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς έσπευσε πάντως να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.  

Ολυμπιακός: «Με 10 εκατομμύρια φεύγει ο Μανωλάς»

Ολυμπιακός: «Με 10 εκατομμύρια φεύγει ο Μανωλάς»Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά...
Σύμφωνα με την Diario de noticias o κεντρικός αμυντικός είναι ψηλά στη λίστα της πορτογαλικής ομάδας. Ένας λόγος που ενισχύει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών, είναι και η ευκαιρία που είχαν να δουν το Μανωλά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ευρωεκλογές 2014-Κασιδιάρης: Η X.A. διεκδικεί μία πολύ υψηλή θέση (vid)

Ευρωεκλογές 2014-Κασιδιάρης: Η X.A. διεκδικεί μία πολύ υψηλή θέση (vid)Βέβαιος για τα ποσοστά του κόμματός του εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 11.00 και δήλωσε αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα:

Ευρωεκλογές 2014 - Αποτέλεσματα:

Ευρωεκλογές 2014 - Αποτέλεσματα: Ευρωσκεπτικισμός και Ελλάδα ανησυχούν το Βερολίνο Με το βλέμμα του καρφωμένο στις εκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα είναι το Βερολίνο
Η αναφορά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τον πολιτικό που του εισηγήθηκε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ απαντώντας σε ερώτηση που είχε ως σημείο αναφοράς τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι η υπόθεση της ελληνικής κρίσης εξακολουθεί να "στοιχειώνει" το Βερολίνο, ακόμα και σήμερα που υποτίθεται ότι όλες εκείνα τα κρίσιμα γεγονότα τα έχουμε αφήσει πίσω μας.