Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΤΑΤΟΥΑΖ 2.500 ΕΤΩΝ ΣΕ ΜΟΥΜΙΑ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!



Μια μούμια  απο την Σιβηρία με ένα περίπλοκο τατουάζ που διακοσμούσε το σώμα της έχει αποκαλυφθεί στη Ρωσία.

5 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ!



Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν, είτε επειδή ταράζουν τα νερά μιας βαρετής βραδιάς με την παρέα είτε απλώς επειδή, όσο κι αν είμαστε δύσπιστοι με τις υποτιθέμενες έγκυρες πηγές τους, μπλέκουν εύστοχα την πραγματικότητα με το άγνωστο και μας κάνουν να ανατριχιάσουμε.

'' ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ''


Πεπεισμένος ότι '' δεν μπορεί να αποφευχθεί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη '', εμφανίστηκε, για μία ακόμη φορά, ο Γενικός Γραμματέας των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Αλέξάντερ Ντόμπριντ, ο οποίος σε συνέντευξη του ... 

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΑ - ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΔΡΕΣ!



Πενσυλβάνια 

Πριν από πέντε μήνες ομάδα ερευνητών στις ΗΠΑ με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής επιστήμονα Γιώργο Κοτσαρέλη ανακοίνωσε ότι εντόπισε τα γονίδια

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΠΑΜΑ...


Μήνυμα στήριξης  στην Ελλάδα έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, σχολιάζοντας δημοσίευμα της

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΚΟΥΚΟΣ!



Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;" 
έχει 

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πώς ο Χίτλερ ωφέλησε τη NASA


Πύραυλος V2 - Πώς ο Χίτλερ ωφέλησε τη NASA
Πύραυλος V2 - Πώς ο Χίτλερ ωφέλησε τη NASA

Πόσο κοστίζουν τα Ολυμπιακά μετάλλια;


Οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου … φιλοδώρησαν περίπου δύο χιλιάδες αθλητές με μετάλλια εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι χρυσά. Ναι, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από την αρχαιότητα, αλλά και από τους Ολυμπιακούς του 1912 στη Στοκχόλμη, όπου για τελευταία φορά το μετάλλιο του πρώτου αθλητή ήταν στην κυριολεξία χρυσό. Μπερδευτήκατε; Εξηγούμαι.

Oσο νυχτώνει το χρέος μεγαλώνει..


Στα 303,5 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε στο τέλος Ιουνίου το χρέος της κεντρικής διοίκησης, από τα 280,2 δισ. ευρώ που ήταν στις 31 Μαρτίου 2012, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνση Δημοσίου Χρέους του υπουργείου Οικονομικών.

«Μις Κόσμος 2012»


Η «Miss China», Γιού Ουενσιά, αναδείχθηκε τελικά ως η «Μις Κόσμος 2012». Η Ουενσιά παρέλαβε το στέμμα από την Ιβιαν Σάρκος, από την Βενεζουέλα, στο τέλος της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο... 

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Το χωριό των μαγισσών


Το χωριό των μαγισσών














Σκαρφαλωμένο σε ένα μικρό λόφο στην περιοχή Liguria της Ιταλίας, κοντά στα σύνορα με την Γαλλία, το χωριό Triora το χωριό των μαγισσών, μεταφέρει μια αίσθηση μυστηρίου και φόβου σε όσους τολμήσουν να το επισκεφτούν.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Πρόστιμο 22.5 εκατ. δολάρια στη Google!


Η Google τελικά θα πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στον...αέρα η τηλεοπτική μετάδοση του Μάλαγα - Παναθηναϊκός


Η ΕΡΤ ζητάει την επαναδιαπραγμάτευση της, υπό δικαστική

400 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...


Αυτό δήλωσε ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, σήμερα, ανακοινώνοντας την παράτηση της μηνιαίας βοήθειας ύψους 400 ευρώ προς τους ανέργους που δεν δικαιούνται πλέον επίδομα ανεργίας, ένα μέτρο που είχε υιοθετήσει η προηγούμενη...

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

η Γερμανία θα ασκήσει το «βέτο»


Υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ο Μίχαελ Φουκς, προειδοποίησε πως η Γερμανία θα ασκήσει το «βέτο» της σε μια νέα ευρωπαϊκή βοήθεια προς την Ελλάδα, αν οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα δεν προχωρήσουν αρκετά γρήγορα, σε μια συνέντευξη που θα δημοσιοποιηθεί αύριο, Δευτέρα.

Σαν Σήμερα η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004


Τελετή έναρξης των 28ων Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. 

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012